Favvomellis
Om man kommer på fika hos mej får man ofta fruktsallad, här nektarin- och banansallad med lavendelblommor (de blommar nu). Och Gittos amarettoskorpor (jag börjar bli beroende). Tjock grekisk yoghurt med honung och vanilj passar till både skorpor och frukt. Mums - om man får säga så om något man själv gjort.
6 Comments:
Mums! Varför fikar jag aldrig hos dig tro? :-D
Klart man får säga det annars vet vi andra inte hur gott det är. Glad Midsommar!!!
Åhhh, låter så himla gott!!!
Det är så kul att kunna använda blommor i kakor och mat.
Jag satt och läste i en av mina många kokböcker och hittade en yoghurtpannacotta som är helt fantastisk, apropå det där med yoghurt. Tar bort det där alldeles för gräddiga. Jag tar dessutom gräddfil och använder mellangrädde. Blir finemang :).
Jag åt rostat bröd med skivad avocado till improviserad middag igår. Sommar är trevligt :).
Trevlig blogg detta! Keep it up! :)
Mia, du är välkommen! (Och jag tänker på dej idag.)
Kinna, så skönt man får säga nåt gott om sej själv ibland... Det var längesen jag fick kommentarer. Men nu fick jag visst fyra - hurra!
Jessika, den yoghurtpannacottan vill jag gärna prova!
Tack Karin, och vilken fin blogg du har!
Glad midsommar allihop!
Ser jättesmarrigt ut! vackra färger.
Post a Comment
<< Home