Päronefterrätt som bara jag gillar
I morgon ska jag med ett tidigt tåg. Jag ska på en utbildning i Stockholm över dagen, sen ska vi fira dottern som fyller tre idag.
Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.
7 Comments:
Jag skulle säga ja tack till din päronefterrätt, jag lovar! :-) Några fler Uppsalabesök inplanerade? Jag måste få bjuda dig på ett av Uppsalas trevligaste caféer; Kardemumma!
Café Kardemumma låter trevligt och även en träff med dej! Tyvärr har jag inga Uppsala-besök inplanerade men en massa annat spännade.
nej, jag gillade det faktiskt också! Jag hade vanliga päron och de var tyvärr lite hårda. Kanske hade det varit ännu godare med rostade solrosfrön på?/ViktoriaV
Vilka snygga matbilder du tar!
Tänkte bara säga hej och att vi kanske kan ta den där lunchen :-)
Låter som nåt som borde göra succé på bred front?
Fyfan vad äcklig päronefterrätten var. Jag provade den och det smakade värre än Stalins ändtarm marinerad i mustig svampsoppa. Hej då.
Post a Comment
<< Home