Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Thursday, December 17, 2009

Dagens lunch på Restaurang Kardemumma

Jag hade inget hemma och ville inte ut och handla om jag kunde låta bli eftersom sonen har feber. Det blev linssoppa, en ganska vanlig sådan med röda linser, belugalinser, vitlök, lök, buljong och kryddor. Det som gjorde dagens linssoppa extra god var en näve torkade trattkantareller (tack svärmor!).

Efterrätt! Lottas banan- och kokospannkakor är riktigt smaskiga (och mjölkfria dessutom, om använder mjölkfritt margarin att steka i). Vi åt dem med rostade pistaschnötter, torkade blåbär och rivet chokladtomtehuvud.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home