Päronefterrätt som bara jag gillar
Här är en liten efterrätt som bara jag gillar. Anjou-päronhalvor med mandelmassa på och solroskärnor över. Tio minuter i 225 grader. Glass till. (Tipset kom från en päronbroschyr.) Jag påminns om de konserverade päronen som mamma la en After Eight på och satte i ugnen. De smakar gott i min mun.
I morgon ska jag med ett tidigt tåg. Jag ska på en utbildning i Stockholm över dagen, sen ska vi fira dottern som fyller tre idag.
I morgon ska jag med ett tidigt tåg. Jag ska på en utbildning i Stockholm över dagen, sen ska vi fira dottern som fyller tre idag.
7 Comments:
Jag skulle säga ja tack till din päronefterrätt, jag lovar! :-) Några fler Uppsalabesök inplanerade? Jag måste få bjuda dig på ett av Uppsalas trevligaste caféer; Kardemumma!
Café Kardemumma låter trevligt och även en träff med dej! Tyvärr har jag inga Uppsala-besök inplanerade men en massa annat spännade.
nej, jag gillade det faktiskt också! Jag hade vanliga päron och de var tyvärr lite hårda. Kanske hade det varit ännu godare med rostade solrosfrön på?/ViktoriaV
Vilka snygga matbilder du tar!
Tänkte bara säga hej och att vi kanske kan ta den där lunchen :-)
Låter som nåt som borde göra succé på bred front?
Fyfan vad äcklig päronefterrätten var. Jag provade den och det smakade värre än Stalins ändtarm marinerad i mustig svampsoppa. Hej då.
Post a Comment
<< Home