Det är nyårsafton!
Knivarna är vässade, klackskorna på och ballongerna ska strax blåsas. Hela kroppen är dessutom insmord med Summer Glow. På spisen står en persisk gryta med valnöt, granatäpple och kyckling och puttrar. Den här gången har jag malt valnötterna i mandelkvarnen, men köpt fel granatäppelsirap. På Ris & Curry finns bara en sort, och den är rejält sötad. Skitsamma, jag ska nog fixa till grytan på nåt sätt.
Jag tror på ett gott 2010! Och jag önskar alla som läser detta ett riktigt bra år. Jag har öppnat kommentarsfunktionen på Kardemumma så alla som vill kan kommentera - känn dej hjärtligt välkommen hit! Ibland är jag lite dålig på att svara tillbaka, men jag läser allt och tänker fina tacktankar till alla som skriver.
Fortsättning följer.
Jag tror på ett gott 2010! Och jag önskar alla som läser detta ett riktigt bra år. Jag har öppnat kommentarsfunktionen på Kardemumma så alla som vill kan kommentera - känn dej hjärtligt välkommen hit! Ibland är jag lite dålig på att svara tillbaka, men jag läser allt och tänker fina tacktankar till alla som skriver.
Fortsättning följer.
4 Comments:
Åh, det låter som ni får en finfin nyårsafton, härligt! Gott nytt år vetja! Kram
Gott nytt, Viktoria!
Hej, det hade varit kul att smaka på din Fesenjan nångång. Bahram
Bahram - vilken överraskning! Det är ju du som är fesenjanexperten, jag bjuder hellre dej på nåt annat, tror jag!
Post a Comment
<< Home