Ljusgrön ärtröra
Ärtröra till fisk, 4 port
250 g frysta gröna ärter
0,5 dl crème fraiche (lätt- fungerar bra)
1 msk pressad citron
0,5 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 vitlöksklyfta
Koka upp ärterna. Häll av vattnet. Mixa ärterna med crème fraiche, citron, salt och peppar; det ska bli ganska slätt. Riv i en klyfta vitlök och blanda runt.
6 Comments:
Haha! Det är nog möjligen det enda jag gillar med gröna ärtor, färgen. Ärtgrönt! :-) Appropå fina färger så var buffén på föregående inlägg verkligen vacker!
Hej Victoria, du kan gå ut redan idag på enklaboken.se och gå in under bokhandel. där går det att beställa boken :) Hoppas du gillar den :)
Tina, röran smakar inte bara ärter utan vitlök också. Det kanske du gillar bättre...? Tack förresten för att du tyckte buffébilden var fin.
Sanna, ja! Nu läste jag på mer! Tänkte beställa din bok.
Vilken bra matidé!
I något tidigt Nigella program gör hon mosade ärtor som hon äter med stekt lax och bacon. En riktig höjdare!
Vilken fantastiskt härlig färg på ärtorna! Det är vardagslyx!
Tycker förken Dill
Post a Comment
<< Home