Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, March 30, 2008

Röksmak på burk

Jag är svag för röksmak; även fejkade varianter som Liquid Smoke använder jag ibland. Åtminstone tills nu. Seras grillade aubergine smakar ordentligt rökt men har också sötma från auberginen och viss syra. Den känns mer naturlig än rökextraktet från flaska och innehållsförteckningen är härligt kort: aubergine, salt och citronsyra. Blanda med olivolja och kanske lite vitlök - ät till allt som behöver piffas till! (Speciellt vegetariska rätter med baljväxter får en rejäl puff av lite extra röksmak, tycker jag.)

3 Comments:

Blogger Anonym said...

Åh, Seras grillade aubergine skulle jag vilja testa! Har letat i flera affärer där jag bor utan något napp.

1:15 PM  
Blogger Joakim said...

Detta måste tesat inom kort.. Tack!

http://www.hygienkonsult.se

3:35 PM  
Blogger Ida said...

Det har jag aldrig hört talas om innan... Men blev jäkligt sugen nu! :)

12:44 PM  

Post a Comment

<< Home