På middag i Furulund
Vi blev bjudna på den mest väldesignade middagen hos vänner igår. Efter en lång promenad från Kävlinge station drack vi mellis-smoothie i trädgården, en rosa grönprickig mix av yoghurt, banan, jordgubbar och färsk basilika. Senare tändes grillen och C la på rödvinskokta revben från hjort och vildsvin som penslats med hoisinsås. Vi fintärnade avokado till tomat- och avokadosalsan, mixade en sås av grillad paprika och mandel, kokte potatis och sockerärter. Till efterrätt hade jag med lata mammans tosca- och mazarinkaka förstärkt med bigarråer och bittermandel.
Allt var gott, så jäkla gott. En fest. Vad firade vi? Inte att dottern fyllde halvår eller det fina vädret, det råkade bara falla sej så.
3 Comments:
Hjort o vildsvin låter väldans gott! Kul bild förresten.
Kul du gillade min kaka :)
Ska prova din variant en syndig dag.
Allt annat lät också gott förresten.
Jag kan lova att det blev gott!
På tal om bilden så är min stilige make också med på ett hörn, men zooma inte in för mycket för då ser man snusen.
Post a Comment
<< Home