Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Friday, July 27, 2007

Middag hos oss

Gårdagens middag: Dagmars risotto al taleggio, blomkålssallad med parma från Curious, färska bondbönor och grillade miljöovänliga räkor (vi äter dem åtminstone inte så ofta som vi vill). Efterrätt: yoghurtmousse med citron och kanderade pekannötter.

Det blev gott. Nästa gång ska jag ändra litelite på den ostkrämiga risotton - kortare koktid och mer vin, mindre mängd buljong. Och så tyckte jag inte att det behövdes så mycket olivolja.

1 Comments:

Blogger lumumma said...

Det finns så mkt gott här så det är inte klokt. Yoghurtmousse! Å!

11:41 AM  

Post a Comment

<< Home