Det bidde en vante
Jag skulle göra svärmors rårakor med zucchini och äta bacon till, men råkade strimla potatis och zucchini i jansson-strimlor i stället för i den lite mindre varianten. Så efter att ha snabbinventerat kylen blev det en gratäng med fetaost som vi åt med matjessill och grönsallad. På tal om Jansson så smakade det lite så.
Potatis- och zucchinigratäng med fetaost
1 kg potatis
1,5 zucchini
rejält med finklippt gräslök
(ev ett par gula lökar)
200 g grekisk fetaost, smulad
salt, nymald peppar
2 tsk timjan
5 dl Oatley iMat
Strimla potatis och zucchini. Blanda med resten av ingredienserna i en ganska stor form. (Jag skulle lägga till gul lök om jag lagar rätten igen.) Grädda i 200 grader cirka 50 minuter.
Potatis- och zucchinigratäng med fetaost
1 kg potatis
1,5 zucchini
rejält med finklippt gräslök
(ev ett par gula lökar)
200 g grekisk fetaost, smulad
salt, nymald peppar
2 tsk timjan
5 dl Oatley iMat
Strimla potatis och zucchini. Blanda med resten av ingredienserna i en ganska stor form. (Jag skulle lägga till gul lök om jag lagar rätten igen.) Grädda i 200 grader cirka 50 minuter.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home