Gino med svarta vinbär
Gino med svarta vinbär, 4 port
2 bananer
3 gula kiwi
1-1,5 dl frysta svarta vinbär
100 g vit choklad, riven
Sätt ugnen på 250 grader grill (utan undervärme). Skiva frukten och lägg i en ugnsfast liten form. Strö över vinbären och sedan chokladen. Sätt formen i ugnen tills chokladytan är en aning brun och knäckig - passa noga för det tar max 5 minuter! Servera med vaniljglass.
3 Comments:
Klok fyraåring, gino är gott! Svarta vinbär har jag aldrig provat i gino, men nu ska jag. Bra att du påminner om musslorna, dem tänkte jag på häromdan. Gott nytt år Viktoria!
Svarta vinbär är mycket goda i gino. Jag har varit snål om dem och nu är de snart slut. Jag önskar jag hade en liten vinbärsbuske eller åtminstone att de fanns i frysdisken.
Sommaren ja, nu bär det mot bättre tider! Gott nytt år Tina!
Åh, det låter gott! Han är duktig din unge, min är totalt ointresserad av mat han. :-(
Post a Comment
<< Home