Gino med svarta vinbär
Det var nyårsafton igår, inte någon speciellt tjusig sådan, men vi lagade väldigt god mat. Fyraåringen gjorde efterrätten nästan helt själv och stolt konstaterade han att det var det godaste han ätit (ja, förutom musslor då).
Gino med svarta vinbär, 4 port
2 bananer
3 gula kiwi
1-1,5 dl frysta svarta vinbär
100 g vit choklad, riven
Sätt ugnen på 250 grader grill (utan undervärme). Skiva frukten och lägg i en ugnsfast liten form. Strö över vinbären och sedan chokladen. Sätt formen i ugnen tills chokladytan är en aning brun och knäckig - passa noga för det tar max 5 minuter! Servera med vaniljglass.
Gino med svarta vinbär, 4 port
2 bananer
3 gula kiwi
1-1,5 dl frysta svarta vinbär
100 g vit choklad, riven
Sätt ugnen på 250 grader grill (utan undervärme). Skiva frukten och lägg i en ugnsfast liten form. Strö över vinbären och sedan chokladen. Sätt formen i ugnen tills chokladytan är en aning brun och knäckig - passa noga för det tar max 5 minuter! Servera med vaniljglass.
3 Comments:
Klok fyraåring, gino är gott! Svarta vinbär har jag aldrig provat i gino, men nu ska jag. Bra att du påminner om musslorna, dem tänkte jag på häromdan. Gott nytt år Viktoria!
Svarta vinbär är mycket goda i gino. Jag har varit snål om dem och nu är de snart slut. Jag önskar jag hade en liten vinbärsbuske eller åtminstone att de fanns i frysdisken.
Sommaren ja, nu bär det mot bättre tider! Gott nytt år Tina!
Åh, det låter gott! Han är duktig din unge, min är totalt ointresserad av mat han. :-(
Post a Comment
<< Home