En trevlig stund
Det här var en trevlig stund. Revben i fermenterad bönsås, ångad "bulle" med fläskfyllning som man doppar i den mustiga såsen. Jasminte. Teet gjorde att det smakade Indien (jasminblommor!) trots att jag satt på ett kinaställe, Mui Gong på Kyrkogatan i Lund.
Jag läste ett manus; det kommer att bli en riktigt intressant bok, ni får veta mer sen.
Jag läste ett manus; det kommer att bli en riktigt intressant bok, ni får veta mer sen.
2 Comments:
Manus! Nu blev jag nyfiken!
Ang. blåbärsbullarna, hur bli blåbären i ugn? Tycker att russin brukar bli lite äckliga och mest smaka bränt tyvärr, men det kanske beror på mig snarare än russinen.
Min man har börjat skriva om mat (maten i poesin). Boken är precis klar och ännu inte skickad till förlag så det lär dröja ett tag till den kommer ut. Den blir superintressant!
Blåbären. Jaa. Jag tycker de blir bra i ugnen (jag brände ju inte bullarna...).
Post a Comment
<< Home