Som en salt liten kaneldoftande bakelse
Vi var några stycken som gjorde tapas till Valborg. Den smördegsinbakade getosten tyckte jag extra mycket om. Som en salt liten kaneldoftande bakelse till gazpachon, de chorizo- och mandelkryddade köttbullarna, den grillade paprikan med basilikafärskost, de vitlöksstekta räkorna, manchegon med rostad rotselleri, aubergineröran, de tonfiskfyllda äggen, surdegsbrödet. Efteråt åt vi crema catalana, mitt livs första, avbränd med hjälp av ogräsbrännaren i mina vänners trädgård. Det blev nog gott, det tror jag säkert, men ingen av oss hade förmågan känna efter riktigt. Ett lyxproblem, vi var alltför mätta.
3 Comments:
Ogräsbrännare - kuul! Och menyn lät helt underbar.
Tycker fröken Dill
Tack kära du! Ja, det blev verkligen gott, fler recept kommer.
/Viktoria
Haha, ogräsbrännaren, det var krestivt! Gott lät det också!
Post a Comment
<< Home