Kyckling med honung och senap (repris)
Den här kycklingen gillar alla, de frasiga kycklingbitarna passar extra bra till barn och den vassa såsen till gör även vuxna smaklökar lyckliga.
Nu har jag matbloggat i drygt tre år och ibland kan jag själv undra varför. Det allra roligaste är nog utbytet med andra matknäppon, efter ett tag tror man nästan att man känner varandra. Annars är det - tvärtemot vad många tror - inte så att jag drivs av enbart lust att prova nytt. Snarare är jag nån slags samlare av matupplevelser... Jag tycker mycket om att använda bra recept många gånger (ofta ändrar jag lite grand) och jag gillar ordet "favoritrecept". Och så är jag så snuskigt nyfiken på vad andra äter.
Nu har jag matbloggat i drygt tre år och ibland kan jag själv undra varför. Det allra roligaste är nog utbytet med andra matknäppon, efter ett tag tror man nästan att man känner varandra. Annars är det - tvärtemot vad många tror - inte så att jag drivs av enbart lust att prova nytt. Snarare är jag nån slags samlare av matupplevelser... Jag tycker mycket om att använda bra recept många gånger (ofta ändrar jag lite grand) och jag gillar ordet "favoritrecept". Och så är jag så snuskigt nyfiken på vad andra äter.
2 Comments:
Jag kan också undra över hur folk orkar matblogga - men jag är väldigt tacksam över att de gör det! Jag har följt din blogg i drygt ett år, och lagar relativt ofta recept härifrån. Så stort tack för alla trevlig matupplevelser hittills! Ser fram emot kommande!
Det var mycket roligt att höra. (Jag blir alltid så nyfiken på människor som läser min blogg men som inte själva bloggar...)
Post a Comment
<< Home