Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Wednesday, November 14, 2007

Liten vitamin- och fiberbomb

Den här lilla rätten är varken söt eller salt eller rättare: både och. Det är viktigt för smaken att avokadon och sharonfrukten är perfekt mogna så välj frukten med omsorg.

Sharon- och avokadosallad med kardemumma

1 avokado
1 sharon
3 svartpepparkorn
1 krm kardemummafrön
en nypa salt (viktigt!)
ev några droppar balsamvinäger
1 msk rostade pinjenötter

Skiva avokado och sharon. Mortla svartpeppar, kardemumma och salt och strö över frukten. Droppa eventuellt över lite balsamvinäger och garnera med pinjekärnor.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home