Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Tuesday, October 23, 2007

Dags för älgfärs

Ville bara säga att jag ätit Buffés viltfärsgryta tre dagar i rad och den smakar fortfarande gott... (Gjorde dubbel sats, använde älgfärs.) Passa på.

4 Comments:

Blogger lumumma said...

Älg är gott. Vilt öht är smaskigt. :)

10:07 AM  
Blogger Sara said...

Den måste jag prova, har älgfärs i frysen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Tack för tipset !

3:39 PM  
Blogger Maria said...

Åh, den verkar god!
Älgfärs är ju såååå gott, speciellt till lasagne av någon underlig anledning.

11:59 PM  
Blogger Emma said...

jag gillar också älgfärs! min mormor gör alltid köttbullar och biffar på det (med mycket peppar!) som är jättegott. om du gillar köttbullar och sånt måste jag bara tipsa dig om en kryddblandning jag brukar använda (du kanske redan hört talas om den) det är iaf Viltkrydda från santa maria. innehåller salt, svartpeppar,enbär,koriander,rosmarin,salvia,paprika, lagerblad, timjan och vitlök.

väldigt god i köttbullar som sagt, har även testat det i sås till älgstek en gång vilket också var gott.

11:22 AM  

Post a Comment

<< Home