En ny kärlek
Vi har slutat med alkohol och börjat med naturligt fermenterad ekologisk surkålsjuice. Surkålssupen bränner skönt i halsen och långt ner i bröstet om man lyckas svälja. Den smakar så rent. Men man måste älska surkål - det är hemligheten. (I hälsokostaffären skrattar de bakom min rygg. När jag köpte juicen där första gången rekommenderade ynkryggen bakom kassan att jag skulle blanda den med vanlig juice, "nån god sort".)
Nu återstår att se vad som händer om man också byter vinet mot surkålsjuice i matlagningen.
Nu återstår att se vad som händer om man också byter vinet mot surkålsjuice i matlagningen.
6 Comments:
Trots att jag jag faktiskt gillar surkål
blir jag lite illamående vid tanken på denna juice. Ren?
:-)
Du skulle älska surkålsjuice, tror jag! Och det var roligt att man dessutom blir snygg av det. (Då behöver jag nog dricka mer, haha! Fast finnar har jag inte.)
Ren smak: Juicen smakar bara god surkål i flytande form - inget annat. Men också ren för att man känner sej ren (nyttig).
Det känns som jag fortsätter med rödvin till maten. Hur kommer man på surkålsjuice?
Men hur kul blir man av juicen;-)
Ja, det är väl nackdelen med surkålsjuicen, Lisa. Man får ta fram sin inre rolighet...
Den som är alkoholist behöver inte gå omvägen om surkålssupande för att lyckas slöuta med sitt drickande. Det är djävligt nog att sluta dricka brännvin. Som att lära sig sluta kunna cykla ungefär.
Post a Comment
<< Home