Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, May 15, 2011

Rödbetspaj och lite annat


Det här är Nami-Namis rödbets- och fetaostpaj. När man skär upp pajen ser den ut som en hallonpaj med ett täcke av vit choklad. Den ser alltså söt ut men var försiktig med saltet eftersom fetaost är salt. Säger jag, vis av erfarenhet.

Ja, livet överraskar ständigt. Snart har jag matbloggat i 6 år (och detta är faktiskt mitt 600:e inlägg!). Jag är ju inte så förtjust i att köpa nya prylar för köpandets skull men nu är det nödvändigt, bland annat för att jag fått ett spännande uppdrag som ni kommer att få veta mer om när det publiceras. Av herr Öman med gubbröran köpte jag igår 8 finfina tallrikar (nja, inte nya men verkligen fina). Och idag var jag i kameraaffären, men det gick åt helsicke. När jag väl valt ut en bra Nikon-kamera så hade jag mindre än en tredjedel av kostnaden på VISA-kortet. Så kan det gå, snart blir det bättre.

3 Comments:

Anonymous tina said...

Vilken vacker paj, och vad nyfiken du gör mig!

1:45 PM  
Blogger Viktoria said...

Tack, det är en vacker paj. Och ja, det är en ganska speciell grej jag ska göra, du kommer nog att tycka det är intressant.

1:50 PM  
Blogger Katarina said...

Pajen ser god ut!

5:34 PM  

Post a Comment

<< Home