Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, September 19, 2010

Mitt livs första surdegsbröd

När brödet höll 98 grader var det klart. Det blev rågigt, surt och trevligt segt, ungefär så som jag hade hoppats. Jag följde Martins nybörjarrecept men skippade kummin. Trots att alla moment var enkla, ingen knådning osv, gick större delen av lördagsförmiddagen åt till att stanna hemma och passa degen. Som så många andra kanske jag också börjar anpassa mitt liv efter surdegen...

2 Comments:

Anonymous Anna B said...

Heja dig! Min man säger att han vill börja baka, så jag köpte Marrtins bok till honom. Ser fram emot resultaten :)

1:14 AM  
Blogger Viktoria said...

Det låter trevligt. Och jag ska till min bror i morgon och äta hans bästa surdegsbröd.

1:30 PM  

Post a Comment

<< Home