Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Tuesday, September 09, 2008

Himmelsk kyckling och äcklig pumpa

Av min bror fick jag Jens Linders "Långkok" och jädrans vilken fin kokbok det är. Brorsan lagade indisk smörkyckling ur kokboken och den blev mycket lyckad. Dessutom har jag fått smak för picklad chili (det gulgröna längst ner i bild).

Karin Franssons pumpasoppa med calvadosgrädde borde förses med dödskallemärkning. Det var jag som lagade den och den blev riktigt läskig. Vanligtvis älskar jag vanilj, men här tog den död på allt annat; man kände inte ens att det var pumpasoppa. Blurk. Tar man bara bort vaniljen helt kanske soppan kan bli god (jag orkar inte laga om soppan för att få veta...) Brorsans vitlöksstekta svampar och det rostade brödet till var det enda ätliga på bordet.

Sonen skrevs in på barnsjukhuset idag, men vi sover hemma i natt. Alla operationsförberedelser är gjorda och han sover gott nu. Jag tror inte jag kommer att kunna sova så mycket. Tänk gärna på oss klockan 9.30 i morgon förmiddag.

5 Comments:

Blogger Jessica said...

Lycka till imorgon!! Många kramar!
Allt går säkert hur bra som helst. Sedan har du ett barn att sysselsätta hemma i en månad, fast du och maken kanske alternerar för att inte bli galna ;)

1:24 PM  
Blogger Tina said...

Jag tänker på er imorgon halv tio. Kikade på smörkycklingreceptet, det låter så gott!

1:41 PM  
Blogger Filippa said...

Tänker på er, det går säkerligen bra !

12:28 AM  
Blogger Bendel said...

Kram och lycka till!

12:12 PM  
Blogger Lisa said...

lycka till ,jag håller alla mina tummar!

5:54 AM  

Post a Comment

<< Home