Räkor från grillen
Att grilla tigerräkor är verkligen gott, men vi har slutat med det av miljöskäl. (Ibland blir jag väldigt sugen, men nä, vi har nog inte gjort det sen den dagen våra gäster googlade på mangroveträsk under middagen.) Häromdagen var vi på grillfest hos vänner och de bjöd på ett bra räkalternativ. H satte en hemvikt folieform på grillen och i den var det nyskalade stora räkor, olja, pressad vitlök, dill, persilja, peppar och chilipulver.
4 Comments:
oooo så gott med panna cotta med rabarber. har fru kardemumma ett recept undrar jag? (eller egentligen är det Mannen som undrar för han älskar rabarber).
Ja, efterrätten var riktigt supergod! H hade inte något exakt recept, men inspirationen kom någonstans ifrån... Jag ska fråga henne! (Eller känner någon annan läsare igen idén?)
Tråkigt nog är det bara fusk med ekologiska jätteräkor, har jag hört. Vanliga räkor är goda att röka också!
Hälsar fröken Dill
oj vad gott. bra alternativ jag gärna testar i sommar!
Post a Comment
<< Home