Översättarhelenas jättejätteroliga morotsbiffar
Härnäst: Ilvas kikärtsfritters med ricotta-, soltorkad tomat- och olivfyllning. Jag vill ju inte riskera att kikärtsmjölet blir för gammalt.
Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.
5 Comments:
Vad kul att du gillade dem! Förutom Ilvas fritters (som jag också tänker testa), så kan du göra socca av kikärtsmjölet. Jag gör det ibland i långpanna i ugnen. Det är jättegott och brukar även uppskattas av barn1
(Den där ettan på slutet skulle förstås ha varit ett utropstecken.)
Men hur snabb är du, Helena... Jag hann ju knappt publicera! Vi gillade dina biffar jättemycket och sen skriver du ju så bra. Jag kommer alltid att minnas tjockleken på biffarna genom din örsnibbsförklaring!
Socca - måste jag kolla upp!
Tack! Det är inte jag som är snabb utan RSS-läsaren! (I kombination med kvällsjobb ...)
hmm... nu blir jag nyfiken! Dessa kanske man skulle testa att göra... vi har pratat om att göra kikärtsbullar men detta verkar mer spännande... :)
Post a Comment
<< Home