Mina grönpepparköttbullar
Jag som aldrig gör köttbullar gjorde faktiskt köttbullar häromdan. Jag hade grönpeppar i och barnen tyckte det var konstigt. Dessutom blev de snuvade på brunsåsen och det var nog det som var det värsta. Så jag fick äta nästan alla köttbullarna själv, vilket inte gjorde så mycket eftersom jag tyckte de blev väldigt lyckade. (Och om någon vill testa nåt liknande så tog jag 0,75 msk torkad grönpeppar, som jag mortlade fint, till drygt 500 gram färs.)
2 Comments:
De ser smarriga ut, själv har jag lite svårt för grönpeppar, utan att riktigt veta varför.
Jag gjorde köttbullar med ganska mycket soya i en gång, som man först brynte och sedan brässerade i en tomatsås, jättegott! Måste nog leta fram det receptet.
Och du, det var GANSKA många tjejer som var kära i din man också...*fniss*
Lena
Hahaha, ja han brukar säga det, min man, att jag inte är den enda som blivit kär i honom!
Publicera dina köttbullar! (Jag kanske skulle förtydligat att det inte enbart var grönpeppar och köttfärs i mina, men det förstår man väl?)
Post a Comment
<< Home