Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Thursday, September 23, 2010

Lycka är en bästis och en frys fylld med bär

Jag fyllde år för ett par veckor sen. Idag fick jag ett stort och alldeles för påkostat paket från bästa kompisen i Stockholm. En riktig saftmaja! Kompisen hävdar att man måste ha det när man har en kolonilott med mycket bär, vilket jag ju faktiskt har nu. Eller ja, förutom björnbären som fortfarande mognar så är de flesta andra kolonibär i frysen.

Och i morgon bär det av till bokmässan i Göteborg. Deckaren där min make förekommer som sej själv har kommit ut och han framträder med Björn Larsson kl 11.30 på lördag. Men jag kommer nog inte att lyssna (om inte nån ger mej en gratisbiljett). Förutom att strosa runt på mässan ska jag smita in till delikatessdisken där jag jobbade en gång i tiden, äta min brors bästa surdegsbröd och käka middag med bokcirkelväninnorna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home