Goda grannar
Gud, vad jag älskar att bli hembjuden till människor som tycker om mat. Igår bjöd grannarna under oss på smältande mör kalops, potatis och rödbetor med röd curry-aioli. Efteråt fick vi en rabarbertiramisu. Jag tog om tre gånger och skyllde på dottern som också blev vild av den. Det var längesen jag gjorde nåt med rabarber (mina föräldrars rabarber bor för långt bort nuförtiden), men jag blev inspirerad.
Såhär gjorde A sin rabarbertiramisu: savoiardikex i botten, lite flädersaft på för att mjuka upp kexen, rabarberkompott i mittenlagret och överst en gräddig mix av mascarpone, socker, ägg och vanilj. Kakaopudrat mönster.
Stort mums. Tack!
Såhär gjorde A sin rabarbertiramisu: savoiardikex i botten, lite flädersaft på för att mjuka upp kexen, rabarberkompott i mittenlagret och överst en gräddig mix av mascarpone, socker, ägg och vanilj. Kakaopudrat mönster.
Stort mums. Tack!
1 Comments:
Lite blåbär istället för fläder och rabarber är inte så dumt heller!! Hoppas du känner dig bättre!
Post a Comment
<< Home