Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, November 16, 2008

Hoppas att mina arbetskamrater också tycker att det är en kul idé

Varför äter jag blåmusslor så sällan? Det är ju så gott. Här äter jag moules chèvre på Akkurat med en kompis. Jag var en kortis i Stockholm, men mest var jag i ett regnigt Kista. Mat för livet-mässan var inte riktigt som jag tänkt mej. Det blev för många glutenfria kakor för min del. Jag hade gärna sett att det var fler föreläsningar och kanske mer riktig mat att provsmaka. (För hur smakar egentligen en sås gjord på havregrädde eller pastasallad på olika sorters glutenfri pasta?)

I morgon börjar jag en ny liten serie på min blogg. Varje dag den kommande veckan tänkte jag ta ett kort på den matlåda i mitt lunchrum som ser godast ut, den mat jag helst vill äta själv helt enkelt. Om man frågar snällt kanske jag till och med kan få reda på receptet.

7 Comments:

Blogger e said...

Moules chevre är fantastiskt gott, det borde man äta oftare. Akkurats musslor är underbara och som ölälskare så tycker jag stället är ganska nära paradiset :)

12:46 PM  
Blogger Anna said...

Jamen precis, sådär säger jag också de gånger vi äter musslor, varför äter vi det inte oftare? Det är ju jättegott och faktiskt lätt att fixa.

1:37 PM  
Blogger Tina said...

Haha, vilken rolig matlådeidé. Det här ser jag fram emot.

10:40 PM  
Blogger Bendel said...

Moules chevre på Akkurat är en favorit, minst en gång om året äter jag det. Men man ska inte dricka vin till utan trappistöl! :)

1:56 AM  
Blogger Viktoria said...

Öl ja, man ska dricka öl till. Nästa gång.

12:57 PM  
Blogger Karin said...

Måste rekommendera La couronne

10:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

情趣用品,情色,成人,A片,自拍,情趣用品,色情,成人影片,色情影片,免費A片

情趣用品,成人網站,A片下載,日本AV,做愛,情趣用品,美女交友,A片,辣妹視訊,情色視訊

情趣用品,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影

A片,aio,av女優,av,av片,aio交友愛情館,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,視訊聊天室,080苗栗人聊天室,上班族聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,一夜情聊天室,情色聊天室,情色視訊,美女視訊,辣妹視訊,視訊交友網,免費視訊聊天,視訊,免費視訊,美女交友,成人交友,聊天室交友,微風論壇,微風成人,sex,成人,情色,情色貼圖,色情,微風,聊天室尋夢園,交友,視訊交友,視訊聊天,視訊辣妹,一夜情

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣

情趣用品,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,日本AV,寄情築園小遊戲,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,色情遊戲,一葉情貼圖片區,色情網站,色情影片,微風成人, 嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,18成人,成人影城,成人圖片,成人影片,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,080視訊聊天室,視訊聊天室

情色,A片,AIO,AV,日本AV,色情A片,AV女優,A漫,免費A片,A片下載,情色A片,哈啦聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,色情聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費視訊聊天,上班族聊天室,080中部人聊天室,視訊聊天室,視訊聊天,成人聊天室,一夜情聊天室,辣妹視訊,情色視訊,成人,成人影片,成人光碟,成人影城,自拍

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,A片,A片,情色,情色

情趣用品,A片,aio,av,av女優,a漫,免費a片,aio交友愛情館,a片免費看,a片下載,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,色情影片,情色網,色情網站,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人小說,成人電影

9:11 PM  

Post a Comment

<< Home