Hoppas att mina arbetskamrater också tycker att det är en kul idé
Varför äter jag blåmusslor så sällan? Det är ju så gott. Här äter jag moules chèvre på Akkurat med en kompis. Jag var en kortis i Stockholm, men mest var jag i ett regnigt Kista. Mat för livet-mässan var inte riktigt som jag tänkt mej. Det blev för många glutenfria kakor för min del. Jag hade gärna sett att det var fler föreläsningar och kanske mer riktig mat att provsmaka. (För hur smakar egentligen en sås gjord på havregrädde eller pastasallad på olika sorters glutenfri pasta?)
I morgon börjar jag en ny liten serie på min blogg. Varje dag den kommande veckan tänkte jag ta ett kort på den matlåda i mitt lunchrum som ser godast ut, den mat jag helst vill äta själv helt enkelt. Om man frågar snällt kanske jag till och med kan få reda på receptet.
I morgon börjar jag en ny liten serie på min blogg. Varje dag den kommande veckan tänkte jag ta ett kort på den matlåda i mitt lunchrum som ser godast ut, den mat jag helst vill äta själv helt enkelt. Om man frågar snällt kanske jag till och med kan få reda på receptet.
6 Comments:
Moules chevre är fantastiskt gott, det borde man äta oftare. Akkurats musslor är underbara och som ölälskare så tycker jag stället är ganska nära paradiset :)
Jamen precis, sådär säger jag också de gånger vi äter musslor, varför äter vi det inte oftare? Det är ju jättegott och faktiskt lätt att fixa.
Haha, vilken rolig matlådeidé. Det här ser jag fram emot.
Moules chevre på Akkurat är en favorit, minst en gång om året äter jag det. Men man ska inte dricka vin till utan trappistöl! :)
Öl ja, man ska dricka öl till. Nästa gång.
Måste rekommendera La couronne
Post a Comment
<< Home