Äppeltarte med calvadosdoftande toffee-sås
Karin Franssons och Anna Sjögrens äppeltarte med calvadosdoftande toffee-sås vill jag göra igen. Då ska jag försöka komma ihåg att lägga på pinjenötter också, och kanske utesluta sockret i äppelfyllningen (som någon så smart skrivit i en kommentar) för det räcker med äpplenas naturliga sötma och sockret i kolasåsen med calvados och rosmarin. (Det blev lite sås kvar i kastrullen...)
I morgon bitti kl 06.28 går tåget till Stockholm och Mat för livet-mässan. Jag ska provsmaka produkter för allergiker, jag har ju turen att tåla allt. Och det finns ett par människor där jag behöver söka upp och prata med. Jobb, ni vet. Sen ska jag äta musslor med en gammal polare. Det blir nog en bra dag.
I morgon bitti kl 06.28 går tåget till Stockholm och Mat för livet-mässan. Jag ska provsmaka produkter för allergiker, jag har ju turen att tåla allt. Och det finns ett par människor där jag behöver söka upp och prata med. Jobb, ni vet. Sen ska jag äta musslor med en gammal polare. Det blir nog en bra dag.
3 Comments:
Jag har ett ett annat spännande recept men inte vidare nyttigt. Annorlunda päronpaj från montacute.
http://matochblommor.blogspot.com/2006/04/val-av-pskdessert.html
Väldigt gott.
Frun är i stan! Stannar du över natt och har tid är du varmt välkommen till oss.
Jessika, päronpajen låter tokgod! Kolasås, päron och smulor - det gillar jag.
Alice, tack för erbjudandet! Nu hade jag boende fixat, men det var vänligt ändå. Vi kanske åtminstone kan hinna med en fika nån gång om jag stannar lite längre.
Post a Comment
<< Home