Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Wednesday, April 19, 2006

Bokhyllan i hallen

5 Comments:

Blogger jenny said...

Det var en kokbokhylla värd namnet! Känner igen några godingar där - World Food Café till exempel. Älskar deras restaurang i London som ligger på en jättemysig innegård med färgglada parasoller. Och serverar mumsig mat, förstås.

12:01 AM  
Blogger jenny said...

Hm. Så dumt - att man bara kan posta en comment här om man har ett blogger-konto. Då kan man ju inte lämna kommentarer annars... fast det kanske är så du vill ha det? Nu får man ju fixa ett konto om man vill skriva en lite hälsning här!

12:03 AM  
Blogger Jessica said...

Det var en kokbokshylla värd namnet :). Får mina snart tre hyllplan att verka som ingenting ;).

2:10 AM  
Blogger Vickan said...

=) det där var nästan värre än min ... nästan ;)

3:58 AM  
Blogger Viktoria said...

Jenny - är du min kompis i Furulund eller en annan, ännu okänd, Jenny? Jag är medveten om att det är svårt att kommentera om man inte är Blogger-bloggare. Anledningen till att jag inte öppnar för alla är ren feghet och okunskap. Jag har lite bacillskräck (bl a rädd för virus i datorn). Fast om det är någon risk vet jag inte...

Jessica - mina kokböcker är mej mycket kära (de flesta). Fast sen jag började blogga använder jag dem mer sällan. Om du har vägarna förbi får du gärna komma in och bläddra.

Vickan - kul se din sida, som jag inte stött på förut!

6:01 AM  

Post a Comment

<< Home