Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Sunday, January 22, 2012

Foto på en favorittårta från i somras


Någon frågade om jag hade slutat blogga. Nä, så var ju inte tanken. Men jag är trött på kvällarna och så trilskas kameran så jag har inte tillgång till nya bilder. För visst lagar jag mat, varenda dag lagar jag mat, och jag är en notorisk receptsamlare. Att laga god mat är fortfarande livets mening (åtminstone en av dem), och dessutom tycker jag att det är avslappnande. Men kanske har jag blivit lite dålig på att skriva ner hur jag tillagar saker, och ibland undrar jag om det jag skriver intresserar någon.

Ovan: en tårta som min svärmor ofta gör och som jag tycker mycket om. Det är en mjuk hasselnötsbotten med en mjuk gräddig kräm med bland annat krossade godispunschflaskor i. Hon brukar ha kiwi och valnötter på.

6 Comments:

Blogger Fröken Dill said...

Såklart vi är intresserade! Men januari är erbarmligt ur fotosynpunkt, tycker jag. Alldeles för mörkt och grått. Bättre tider vill vi ha, sådana som kan matcha din goda sommartårta!
Hälsar fröken Dill

4:41 AM  
Anonymous Anonymous said...

Oooo jag är också intresserad av det du skriver och kollar här hela tiden sen flera år tillbaka! Vet inte varför jag aldrig kommenterar. Kanske för att jag inte har någon egen blogg att dela med mig av? Hälsningar från en annan Viktoria

6:51 AM  
Anonymous Annika said...

Klart vi är intresserade!
Blev nostalgisk över din tårta. Sån bakade jag också förr, hade helt glömt bort den. Speciellt grädden med krossade punchflaskor är mumsig! Undrar var det receptet tog vägen...?

9:49 AM  
Blogger Maria G said...

Det vore tråkigt om du slutade att blogga. Jag tillhör skaran av trogna läsare men är dålig på att ge respons. Du ska i alla fall veta att jag uppskattar ditt sätt att skriva och berätta.
Mvh / maria

11:51 AM  
Blogger Viktoria said...

Men tack, ni är ju för snälla... Det värmer fint.

Jag har pillat lite på kameran nu, ska nog lyckas fixa ut bilderna därifrån.

Kram
Viktoria

1:46 PM  
Anonymous Pauline said...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://kardemums.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!

Vänlig hälsning,

Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

8:02 AM  

Post a Comment

<< Home