Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Monday, October 20, 2008

När blir det förresten sommar nästa gång?

Jag hittade foton från i somras, när vi satt på innergården och åt. (Varför känns "i somras" redan så längesen?) I alla fall: det här är en rätt vi ofta äter. Snabbversionen är vanlig spagetti med färdig tomatsås till, skalade räkor från frysen och smulad fetaost. Finvarianten har färsk pasta, omsorgsfullt skalade räkor från fiskdisken och långkokt tomatsås. Fetaost och grönsaker förstås.

För ett par veckor sedan fick jag flera förpackningar av Skånemejeriers laktosfria yoghurt som provexemplar. Nu har alla mina arbetskamrater också fått yoghurt. Och grannarna. Det förväntas nog att jag skriver en rad om yoghurten på min blogg. Så nu har jag gjort det. Det var gott, men nu är jag mätt på vanilj- och jordgubbsyoghurt för ett tag framöver.

3 Comments:

Blogger Filippa said...

Ja, det undrar jag med.

12:25 AM  
Blogger Tina said...

(jag nominerade faktiskt dig, det var först senare jag förstod att bloggen var tvungen att vara registrerad på bloggtoppen. den kanske skulle vara det?)

11:49 PM  
Blogger Viktoria said...

Du är så snäll så, Tina, men just nu är min blogg bara med på tråktoppen. Jag hinner ju liksom aldrig syssla med den.

1:03 PM  

Post a Comment

<< Home