Name:
Location: Sweden

Jag tänker nästan jämt på mat, letar det ideala receptet, planerar måltider och är nyfiken på vad andra äter. Min bokhylla är fylld med kokböcker och ibland läser jag dem som poesi (såväl som poesi, kan tilläggas). Förövrigt har jag två barn och en man som jag är lyckligt gift med.

Monday, August 28, 2006

Sammanställning - Cyberkocken


Olle och Nicoletta på Folkets mat har gjort en öppen lasagne med bolognese, bechamelsås, svampkräm, mozzarellachips och mandelpesto.


Alexandra (Catching Points) utgick från sin pappas kycklingleverpanna, en favorit när hon var liten, och la till en sallad med mozzarella och mandel.


Kinnas bidrag är en mangoldrulle med kycklinglever och salvia, smördegsinbakad mozzarella och torkad tomat på kryddsalladsbädd med stolt fjällskivling och valnötsvinägrett.


Maleandro har gjort en tapasvariant med bl a kycklingspett med honungsmelon, torkade plommon och serranoskinka, Pollo Mouno, dvs morisk kycklinggryta med pasta, samt quesadilla med lax, mozzarella och ägg.


Karin (Ett öppet fönster) lagade en kycklingleversauté med rökt fläsk och champinjoner, petit choux-galler, arancino och kokta grönsaker.


Annette från I mitt franska kök lagade en varm kycklingleverterrin med mozzarella, stekt svamp och rostade mandlar.

Brasilianska Linda fick inte till något bra foto, men deltar med mandelstekt kycklinglever med rosmarinmozzarella, fyllig kantarellsås och kryddris.

Blogger ville inte ta emot Clivias foto (Clivia's Cuisine); hennes bidrag är levertoast med svamp och persilja.

Vilka fantastiska och överraskande bidrag! Jag och min man ska läsa recepten mycket noga och kanske till och med provlaga något för att utse en totalvinnare - det blir svårt eftersom flera av recepten verkar riktigt proffsiga! Och fram till fredag lunch kan du rösta på ditt förslag till vinnarkategorin Folkets val.

Vilken blogg ska vinna Folkets val?
Folkets mat
Catching Points
Kinnas blogg
Maleandro
Ett öppet fönster
I mitt franska kök
Brazilian Linda
Clivia's Cuisine
Free polls from Pollhost.com

1 Comments:

Blogger Ilva said...

Vad manga! Cyberkocken gar bara battre och battre-vad roligt! Ni far ett svart val!

11:16 AM  

Post a Comment

<< Home